Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOR S FARMEROM

Vratili se s odmora i ostali u čudu: 'Više nismo ni sigurni da želimo živjeti ovdje'

Ograda
Foto: Pixabay
27.05.2023.
u 19:40

Prizor ih je zatekao nakon povratka s 11-dnevnog odmora u Dominikanskoj Republici.

Mladi engleski bračni par ostao je šokiran kada su oko svoje kuće po povratku s odmora zatekli dva metra visoku ogradu koju su usporedili s Berlinskim zidom. Thomas Entwistle (27) i njegova supruga Rebekah (24) vjeruju kako je ogradu podigao farmer koji se spori s graditeljem naselja u Blackburnu u Lancashireu, prenosi Metro.

Drvena ograda prolazi samo pola metra od njihove kuće vrijedne 220.000 funti.

VEZANI ČLANCI

– Ovo je bio naš dom iz snova, a sada se pretvorio u noćnu moru – osjećamo se kao da smo u zatvoru – komentirao je Thomas, inače učitelj glazbene kulture. – Taoci smo u zemljišnom sporu koji nas se uopće ne tiče – dodao je.

Prizor ih je zatekao nakon povratka s 11-dnevnog odmora u Dominikanskoj Republici. – Rebekah je stalno u suzama. Očajna je – nije bilo upozorenja, ograda se samo pojavila. Više nismo ni sigurni da želimo živjeti ovdje – kaže nesretni Thomas.

Članak je izvorno objavljen u svibnju 2018. godine

VIDEO Čovjek puzao uz fasadu u Ilici kako bi spasio preplašenog psića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije