Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NE REAGIRA
Povratak na članak

Vrane stvaraju probleme Đurđevčanima: Raznose smeće, zatrpavaju kuće svojim izmetom

U samo dvije ulice u kvartu Ledine napravile su 300-tinjak gnijezda

Komentari 4

ID
Ideal
21:53 01.05.2021.

Ista prica i u Zagrebu. Da se referiram na prvi komentar..odredeni kontejneri su napravljeni sa otvorom ili kad je pretpan, poklopac naravno nije do kraja. One se tu laku uvuku i razbacuju smece trazeci hranu. Jos veci problem su naravno koševi za smece. Osim sto su odvratane, i agresivne su kako i prema manjim pticama tako i prema ljudima. Odstrel i/ili uvodenje prirodnog neprijatelja!

VL
RI
rimac444
16:20 29.04.2021.

Vrane ubijaju manje ptice i uništavaju njihova gnijezda, zato imamo znatno manje malih ptica koje zu znatno korisnije za uništavanje insekata. Zelenima treba svakom pod prozor staviti 10 vrana

VL
HR
hrvat123
09:49 29.04.2021.

stavite umjetne zmije po drvecima i nece biti ni jedne vrane ili bilo koje drige ptice - ali te gumene zmije moraju biti ipak napravljene da izgledaju ko prave

VL
BA
Barbasmora
10:10 29.04.2021.

Sotona je otvoria rupe do pakla nakon potresa a sad nama salje i vrane koje on kontrolira! Ali samo bez panike! Nas Bog je velik!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.