Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITI MODELI
Povratak na članak

Vraćaju li se učenici od ponedjeljka u škole? Donosimo pregled stanja po županijama

Primorsko-goranska županija i Šibensko-kninska sve učenike od 1. do 8. razreda, kao i sve učenike srednjih škola, uključujući i maturante, od ponedjeljka ostavlja na online nastavi

Komentari 4

JM
ja-ma
15:56 16.04.2021.

Gasite nacionalni stožer jer ne služe ničemu! Zagreb je u kaosu i to vidi svatko tko prošeće gradom, a vi djecu natrag pod maske i na robiju u jednoj učionici s odlaskom na wc samo.pod satom i to ako.Maske ne štite od virusa,ali im oduzimaju kisik pa im je zlo i nemaju koncentaciju. Socijalizacije nema jer pod odmorom ne smiju na hodnik, a u i iz škole ih se sprovodi po razredima u različitom vremenskom razmaku pa moraju dolaziti u školu svaki razred u svoj termin.Neki i po pola sata ranije. Ako je to bolesnicima koji će ovdje komentirati škola i nastava onda se moram zapitati jesmo li mi postali zlotvori kojima ni djeca nisu sveta?!

VL
DU
Deleted user
16:11 16.04.2021.

Manijaci, KakvA skola? To je smislio onaj Lovric uhljeb bandicev

VL
DU
Deleted user
21:06 16.04.2021.

Sada je posve jasno školovanje može preuzeti umjetna inteligencija ostaje jedino strukovna obrazovanje koje če obavljati ljudi ionako učitelji provode vrijeme po kafićima i putovanjima

VL
YE
Yeah
16:05 16.04.2021.

Glave gore, maske dolje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.