Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO SAMO MJERE OPREZA

Vozio sa 2,55 promila krivudajući po cesti pa policajca udario glavom u glavu

prometna policija jurnjava vožnja vozačka dozvola kontrola
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.06.2020.
u 10:14

Nakon što je otrijeznio te nakon što je ispitan , doveden  je pred suca istrage, koji je smatrao da će mjere opreza biti dovoljne za discipliniranje vozača koji je napravio niz prekršaja te je uz to napao i policajca.

Vozio je krivudajući po cesti, nije bio vezan, u krvi je imao 2,55 promila alkohola u krvi i na kraju je napao policajca. Sve se to stavlja na teret 39-godišnjaku,  za kojeg je ODO Karlovac tražio pritvaranje, no sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu, smatrao je da su i mjere opreza dovoljno učinkovite. Pa ga nije pritvorio, već mu je odredio da se redovito javlja u PU karlovačku te mu je zabranio da kontaktira s policajcem kojeg je napao!?

ODO Karlovac najavilo je da će se žaliti na takvu odluku, a cijela ta priča počela je 20 lipnja u 12.35.,  kada su policajci uočili vozilo koje je krivudalo po cesti. Pokušali su ga zaustaviti trubeći mu i dajući mu svjetlosna upozorenja, a 39-godišnjak se zaustavio tek  nakon opetovanih upozorenja na makadamskom parkiralištu.

Nije bio vezan, a iz vozila je izašao pričajući na mobitel.  Policajac koji mu je prišao, tražio ga je da prekine razgovor te da mu da vozačku i prometnu dozvolu. No 39-godišnjak je odbio policajcu dati dokumente, a na opetovani zahtjev policajca da mu da dokumente, 39-godišnjak je počeo vrijeđati policajca.

A onda ga je i glavom udario u glavu pri čemu ga je lakše ozlijedio. Nakon toga je svladan i uhićen, te alkotestiran. Ustanovljeno je da je u krvi imao 2,55 promila alkohola. Nakon što je otrijeznio te nakon što je ispitan , doveden  je pred suca istrage, koji je smatrao da će mjere opreza biti dovoljne za discipliniranje vozača koji je napravio niz prekršaja te je uz to napao i policajca.

Komentara 1

AJ
ajdemipopusi
14:24 24.06.2020.

Da je to uradio u demonkratskoj americi , popusio bi cjeli okvir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije