Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Vozio sa 2,5 promila. I nije mu prvi put. Jednom je vozio sa 3,2 promila

Prometna policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.01.2019.
u 13:32

Muškarca (51) je policija zaustavila u ponedjeljak u 21 sat zaustavili u Brodskom Stupniku jer je pijan upravljao vozilom

Nepopravljivi. Tako bi se mogao nazvati 51- godišnjak kojeg su policajci u ponedjeljak u 21 sat zaustavili u Brodskom Stupniku jer je pijan upravljao vozilom. 

Imao je 2,5  promila alkohola u krvi te je odveden u policijsku postaju na triježnjenje. Bit će optužen za vožnju u alkoholiziranom stanju, a to mu nije prvi put. Kako  je izvijestila policija, on je više puta uhićen, sankcioniran i prijavljen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i u vrijeme  kada  mu  je  bila izrečena zabrana upravljanja vozilom.

Prije par godina uhvaćen je kako vozi s rekordnih 3,2 promila alkohola u krvi. I tada je bio prekršajno  prijavljen, no sve  prijave  i  sankcije  očito nisu djelovale na njega, pa on i dalje pijan sjeda za volan.

Komentara 10

BA
bambi
14:17 08.01.2019.

a mozda je "pouzdanik" pa ga se nije diralo??

SE
serđo12
17:50 08.01.2019.

Ipak je smanjio,ne želi se igrat sa policijom!

BA
bazinga
00:27 09.01.2019.

Čovjek se popravio za 0,7

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije