Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreće u Rijeci

Pijana se sudarila, nastavila voziti pa se zabila u auto iz suprotnog smjera

Ilustracija
Foto: Luka Klun/PIXSELL
26.10.2018.
u 18:20

Vozačica je zadržana u službenim prostorijama policije zbog opasnosti ugrožavanja sigurnosti prometa na cestama

Vozačica osobnog vozila (50) jučer je u Rijeci pod utjecajem alkohola udarila u dva parkirana vozila pa u auto koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Kako je danas izvijestila PU primorsko goranska, vozačica s 1,68 promila alkohola u krvi udarila je u dva parkirana vozila u Ulici Vere Bratonje, nakon čega je napustila mjesto događaja.

Nedugo zatim u Bujskoj ulici udarila je u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnji vozač.

Vozačica je zadržana u službenim prostorijama policije zbog opasnosti ugrožavanja sigurnosti prometa na cestama te će biti sankcionirana prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je policija.

Komentara 24

LU
Lujo123
19:02 26.10.2018.

budući da smo usvojili Istanbulsku konvenciju izvolite u ponuditi s Wiskaćem i pustite ju doma! Kaj ju zlostavljate samo zato kaj je žena? Bando desničarska!

RI
rightside
18:51 26.10.2018.

a jel to isto obersnelova drugarica??

AA
Aartur
18:50 26.10.2018.

Hrvatska će se tek suočiti s posljedicama sve većeg alkoholiziranja kod žena. Po tom pitanju, sigurno sustižu muškarce uz znatno teže negativne efekte po vlastito psihičko i fizičko zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije