Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vozio pijan i pod zabranom: Dobio 30 tisuća kuna kazne!

Spomenuti vozač je isključen iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog počinjenja prometnih prekršaja uhićen je i tijekom jučerašnjeg dana doveden na Općinski sud Crikvenica, javljaju iz policije.
22. kolovoza 2019. u 12:06 29 komentara 6023 prikaza
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Novčanom kaznom od 30 tisuća kuna i zabranom upravljanja automobilom u trajanju od 18 mjeseci kažnjen je vozač (56) koji je zaustavljen u utorak na Krku.

Policija, ilustracija NOVI SLUČAJ Dobio zatvorsku kaznu od 15 dana zbog vožnje s 4,30 promila

Nakon što su zaustavili automobil marke Fiat riječkih registracija utvrdili su da je muškarcu do siječnja 2020. godine na snazi bila zabrana upravljanja automobilom. Iako je bio vidno alkoholiziran odbio je testiranje.

- Spomenuti vozač je isključen iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog počinjenja prometnih prekršaja uhićen je i tijekom jučerašnjeg dana doveden na Općinski sud Crikvenica, Stalna služba u Krku. U žurnom postupku presudom navedenog suda izrečena mu je novčana kazna u ukupnom iznosu od 30.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju 18 mjeseci - stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

 

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar antimaterija
  antimaterija:

  Teško kršenje prometnih propisa NIJE socijalna stavka, tko tako krši prometne propise mora biti spreman na drakonske kazne. Ali takve kazne bez trajnog oduzimanja vozila i zatvora neće imati većeg učinka.

 • KomentatorEU:

  Nevjerovatno koliko je anarhista za volanom na cesti.. kad ne plate kaznu (jer nemaju odakle) pa ih murija opet uhvati, sta je po zakonu sljedeci korak ?

 • mexpert:

  sve je to pohvalno, ali ako taj nema od čega platiti piši kući propalo