Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REKORDER

Vozio pijan i pod zabranom: Dobio 30 tisuća kuna kazne!

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
22.08.2019.
u 12:06

Spomenuti vozač je isključen iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog počinjenja prometnih prekršaja uhićen je i tijekom jučerašnjeg dana doveden na Općinski sud Crikvenica, javljaju iz policije.

Novčanom kaznom od 30 tisuća kuna i zabranom upravljanja automobilom u trajanju od 18 mjeseci kažnjen je vozač (56) koji je zaustavljen u utorak na Krku.

Nakon što su zaustavili automobil marke Fiat riječkih registracija utvrdili su da je muškarcu do siječnja 2020. godine na snazi bila zabrana upravljanja automobilom. Iako je bio vidno alkoholiziran odbio je testiranje.

- Spomenuti vozač je isključen iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog počinjenja prometnih prekršaja uhićen je i tijekom jučerašnjeg dana doveden na Općinski sud Crikvenica, Stalna služba u Krku. U žurnom postupku presudom navedenog suda izrečena mu je novčana kazna u ukupnom iznosu od 30.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju 18 mjeseci - stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

 

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar antimaterija
antimaterija
12:20 22.08.2019.

Teško kršenje prometnih propisa NIJE socijalna stavka, tko tako krši prometne propise mora biti spreman na drakonske kazne. Ali takve kazne bez trajnog oduzimanja vozila i zatvora neće imati većeg učinka.

KO
KomentatorEU
12:43 22.08.2019.

Nevjerovatno koliko je anarhista za volanom na cesti.. kad ne plate kaznu (jer nemaju odakle) pa ih murija opet uhvati, sta je po zakonu sljedeci korak ?

ME
mexpert
12:26 22.08.2019.

sve je to pohvalno, ali ako taj nema od čega platiti piši kući propalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije