Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO 17 BICIKALA

Vozio bez vozačke pa ga zaustavila policija. Pokušao pobjeći pa se otkrilo čime se bavi

Ilustracija
Foto: PU zagrebačka
16.09.2020.
u 08:09

U većini slučajeva bi prerezao sajlu, a nije ga zabrinjavalo je li dan ili noć dok je krao bicikle

Za krađu čak 17 bicikli, vrijednih 78.000 kuna osumnjičen je 19-godišnjak, priopćila je zagrebačka policija. Da po njega stvar bude gora, da je kradljivac bicikla otkriveno je jer je počinio prometni prekršaj zbog kojeg je ga je policija zaustavila.

Dogodilo se u noći na 13. rujna kada je u Budimijevoj ulici u redovnoj kontroli prometa policija zaustavila Hundayi Acent kojim je upravljao 19-godišnjak. Kako je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita, čim ga je policija zaustavila, on je izašao iz vozila te je počeo bježati. No policajci su potrčali za njim te su ga uskoro sustigli i priveli.

A kada je doveden u postaju i kada se s njim počelo razgovarati, onda se otkrio i njegov "hobi". Sumnjiči ga se da je tijekom svibnja, lipnja, kolovoza i rujna, na području Centra, Trnja i Novog Zagreba otuđio ukupno 17 bicikala.

U većini slučajeva bi prerezao sajlu, a nije ga zabrinjavalo je li dan ili noć dok je krao bicikle. Nakon što bi prerezao sajlu odvezao bi se biciklom kojeg bi potom prodao. Bicikle koji su bili vezani sajlom krao je ispred bolnice, škola te trgovina, kao i na raznim lokacijama u samom centru grada. 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sargu123
09:27 16.09.2020.

Manjinac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije