Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNI VOZAČ

Vozio bez položenog vozačkog i sa 2,2 promila pa sletio s ceste i udario u betonski šaht

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
20.08.2021.
u 10:11

Nedogovorni i pijani vozač je lakše, a njegova suputnica (23) teže je ozlijeđena

Ako piješ ne vozi, stara je policijska krilatica, koju očito nije poslušao jedan 36-godišnjak, koji je se sada sumnjiči za počinjenje nekoliko prometnih prekršaja.

Zagrebačka policija priopćila je da je 36-godišnjak 19. kolovoza u 23.10 sa 2,2 promila alkohola u krvi bez položenog vozačkog ispita upravljao Fiat Puntom krapinskih oznaka. Kretao se  kroz mjesto Luka, kolnikom ulice dr. Franje Tuđmana u smjeru istoka. Kada je došao do zavoja, nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti pa je  vozilom prešao na šljunčanu bankinu te je prednjim desnim bočnim dijelom udario u betonski šaht.

Automobil se nastavio kretati dok nije sletio na meki teren. Nedogovorni i pijani vozač je lakše, a njegova suputnica (23) teže je ozlijeđena.

VIDEO Požar na Hvaru pod kontrolom, očevici: Buknuo je nakon ispaljivanja signalne rakete

Ključne riječi

Komentara 2

IJ
istinaa__jako_boli
13:57 20.08.2021.

20 godina u corku.

LI
liliZG
11:20 20.08.2021.

suputnica je vjerojatno bila trijezna ... pa je teže ozlijeđena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije