Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEW YORK

Otišli u trgovački centar, a dijete ostavili u automobilu: Beba je bila uplakana i mokra od znoja

Screenshot/YouTube
20.08.2021.
u 10:01

Jedna je žena vidjela dječaka u automobilu i odmah je pozvala policiju.

Par iz Queensa uhićen je nakon što je u automobilu na sat vremena ostavio jednogodišnjeg sina dok su šopingirali u luksuznom trgovačkom centru Americana Manhassetu.

Jedna je žena vidjela dječaka u automobilu i odmah je pozvala policiju. Kada su stigli na mjesto događaja, razbili su prozor na automobilu i spasili uplakanu bebu koja je pocrvenjela i bila ''okupana u znoju''. Odmah su je uveli u klimatiziranu prostoriju i čekali kola hitne pomoći da je odvezu u bolnicu.

Roditelji Jingcai Zhou (34) i Lu Lu (28) optuženi su za bezobzirno ugrožavanje i za ugrožavanje dobrobiti djeteta te će se iduće srijede pojaviti na sudu, piše New York Post.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije