Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljač na cesti

Vozilom udario u divlju svinju koja je istrčala na cestu

divlja svinja
Marko Mrkonjić/Pixsell
16.11.2012.
u 13:15

Vozač nije ozlijeđen, a šteta na automobilu procjenjuje se na pet tisuća kuna

Noćas oko 00.20 sati na cesti Hreljin - Križišće 21-godišnji vozač iz Kraljevice udario je svojim automobilom u divlju svinju.

Pred automobil Chevrolet Lacetti, koji se kretao u smjeru Križišća, divlja svinja istrčala je na cestu u blizini naselja Mali Dol i vozač je nije uspio izbjeći pa je prednjim dijelom vozila udario u životinju. Divlja svinja nakon udarca udaljila se u pravcu šume.

Vozač nije ozlijeđen, a šteta na automobilu procjenjuje se na oko pet tisuća kuna. Lovačko društvo s tog područja obaviješteno je o događaju.

>>U lovu na šljuke i divlje svinje lovci ranili kolege u Udbini i Županji

Komentara 2

DU
Deleted user
13:34 16.11.2012.

Materijalna steta je zanemariva i najmanje bitna. No, neka vozac bude spreman na barem izvansudsku nagodbu s lovackim udruzenjem zbog stete koju je prouzrocio njihovoj "zreloj jedinki"... Tako to obicno biva unatoc svim zakonima o cestovnom prometu. Ne boj se tuziti LU kao niti sve koji imaju ingerenciju nad spomenutom cestom.

RE
real
17:31 18.11.2012.

a kako će dokazat da je bila divlja svinja ?... pa bilo je puno slučajeva da zaštićeni vukovi zakolju koze ili ovce a državni službenik tvrdi da su štetu učinili odbjegli psi ... drugo je ako je autocesta koja je ograđena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije