Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u bih

Vozilo hitne pomoći potonulo, medicinsko osoblje spasilo se u posljednji tren

hitna
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.05.2014.
u 12:45

Vozilo je palo u vodu s kamiona 'labudice' u trenutku dok su ga prevozili prema jednoj unesrećenoj osobi.

Stanovništvo u BiH zbog poplava na velikim je mukama, a s čime se sve suočavaju najbolje pokazuje snimka potopljenog vozila hitne pomoći u Puračiću kod Lukavca.

Naime, prema pisanju portala Fokus.ba, vozilo je palo u vodu s kamiona 'labudice' u trenutku dok su ga prevozili prema jednoj unesrećenoj osobi.

Vozač i medicinsko osoblje u posljednji trenutak iskočili su iz vozila, nakon čega su ih izvukli čamcem.

>>Sava probila nasip u Orašju, u Gračanici žive kao u vrijeme rata

>>Konobar se probija kroz poplavljeni park da donese gostima kavu!

Foto: Youtube Screenshot

Ključne riječi

Komentara 6

ZB
zbuniceva
12:55 18.05.2014.

Nek sad pitaju svoje časne Zelene stranke zakaj se nesmiju graditi protočne nizinske hidroelektrane koje ovo 100% sprečavaju?

ZB
zbuniceva
14:17 18.05.2014.

Ajmo Zeleni objasnite nam sad zakaj su ono hidroelektrane koje proizvode struju, domaći su proizvod bez uvoza, zapošljavaju domaće ljude i sprečavaju poplave da ne spominjem navodnjavanje kad udare suše štetne? Dajte podsjetite nas, zaboravio sam argumente.

ZB
zbuniceva
21:07 18.05.2014.

Navodno bosanski i hrvatski zeleni blokiraju gradnju nizinskih HE na Savi iz ekoloških razloga i tome se ne protive ni HDZ ni SDP koji idu u gradnju uvozne elektrane na uvozni ugljen da bi postigli energetsku "neovisnost". Kaj je tu neovisno nisam shvatio a gradio sam ugljenare po svijetu ali na rudniku vlasnika elektrane. U Bosni bi Vi mogli zaposliti sutra par desetaka tisuća ljudi na hidroelektranama većeg pada kojih imate po Bosni i sve Vam je o njima jasno. Ali i Vaša politika bi uvozni ugljen u uvoznoj ugljenari kod Metkovića ko i naša u Istri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije