Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova akcija
Povratak na članak

Vozili su se za samo 9 eura, a sada im stiže šok: Od 1. rujna prijete poskupljenja

U rujnu i listopadu povjerenstva prometnih udruga  raspravljat će o budućoj tarifi. Visoke cijene električne energije i dizela predstavljaju teret za mnoge prijevozničke tvrtke i vjerojatno će utjecati na cijene karata

Komentari 3

BR
brodludjaka
19:41 18.08.2022.

Pametni Putin unisti svoje glavne neinteligentne neprijatelje.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
15:20 18.08.2022.

Ovo je Zapad: njemački bordel nudi posao ukrajinskim izbjeglicama! (FOTO) Fašistički Zapad u punom sjaju. Tako se najkraće može opisati licemjerna namjera Nijemaca da "pomognu" izbjeglicama iz Ukrajine. Javni dom iz Njemačke objavio je najavu da će rado zaposliti svee zainteresirane Ukrajinke koje su pobjegle od rata u svojoj zemlji.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
15:08 18.08.2022.

Uskoro neće biti potrbne karte od 9€ kada se desi ukrajinska fukušima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.