Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA ZBOG NESREĆE U MRACLINU

Vozaču koji je usmrtio djelatnika HAC-a, privremeno oduzeta vozačka dozvola

Kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio nadzor nad vozilom i udario u objekt HAC-a, izvlačenje auta
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
04.03.2021.
u 07:44

Naletio je na sjeverni zid upravne zgrade naplatne postaje probivši zid i u prostoriji upravne zgrade naletio je  na djelatnika Hrvatskih autocesta kojeg je na mjestu usmrtio.

Nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je bio zbog ozljeda zadobivenih u nesreći, ali i COVID- u  Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici je ispitan 20-godišnjak koji se sumnjiči da je 23. siječnja skrivio nesreću u kojoj je poginuo djelatnik HAC-a. Protiv mladića je pokrenuta istraga te mu je, kao mjera opreza, privremeno oduzeta vozačka dozvola.

Sumnjiči ga se da je 23. siječnja u 5.25 sa 1,57 promila alkohola u krvi  upravljao BMW-om zapadnim kolnikom autoceste A11 od prometnog čvora Velika Gorica-jug prema naplatnoj postaji Mraclin.  Kako je bio alkoholiziran bile su mu smanjene vozačke pa brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju i osobinama ceste. Kada je došao do naplatne postaje, protivno postavljenom prometnom znaku "obavezao obilaženje s lijeve strane", skrenuo je u desno i između signalnih stožaca prošao na zatvorenu prometnu traku.

U nastavku nekontroliranog kretanja je, sumnja se, vozilom je sletio s kolnika na meki teren i prednjim dijelom vozila naletio na sjeverni zid upravne zgrade naplatne postaje probivši zid i u prostoriji upravne zgrade naletio je  na djelatnika Hrvatskih autocesta kojeg je na mjestu usmrtio. 

 

Komentara 6

Avatar Jopa
Jopa
08:26 04.03.2021.

Strašna kazna.

BF
bf22
15:08 04.03.2021.

Još jedan "mlađi punoljetnik",presuda će biti ispod 5godina....idemo dalje!

Avatar bambin@
bambin@
09:53 04.03.2021.

Zasto se jos uvijek ne zna tko je mladi vozac? Da je "obican" covjek vec bi se znalo cijelo obiteljsko stablo i povijest bolesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije