Naslovnica Vijesti Crna kronika

Usmrtila studenticu i dobila 10 godina i doživotnu zabranu upravljanja B kategorijom

Vozila je pod utjecajem alkohola, prošla kroz crveno svjetlo, nije se zaustavila pješacima na pješačkom prijelazu, a nakon što je udarila Mariju Ćorić i na mjestu je usmrtila, otišla je s mjesta nesreće
11. srpnja 2019. u 13:50 38 komentara 8552 prikaza
Ivana Tena Gotovac
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/10

Županijski sud u Splitu nepravomoćno je osudio Ivanu Tenu Gotovac (39) na deset godina zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je 23. listopada prošle godine autom usmrtila Mariju Ćorić (19) u Splitu, pišu 24 sata. Dobila je i doživotnu zabranu upravljanja B kategorijom.

Split: Sudjenje Ivani Teni Gotovac za prometnu nesreću u kojoj je poginula djevojka Početak suđenja Udarila studenticu: Priznajem, vozila sam pijana i usmrtila Mariju Ćorić

Vozila je pod utjecajem alkohola, prošla kroz crveno svjetlo, nije se zaustavila pješacima na pješačkom prijelazu, a nakon što je udarila Mariju Ćorić i na mjestu je usmrtila, otišla je s mjesta nesreće, a da nije pomogla unesrećenoj. 

Marija Ćorić Tuga u Čapljini Stotine prijatelja, poznanika... oprostile se od studentice koja je poginula u Splitu

Optužena je u zatvoru na Bilicama, gdje je u pritvoru od uhićenja. U jednom trenutku na ročištu je i zaplakala, ali brzo se pribrala. Bila je izuzetno tiha i skrušena. 

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Zapeli ste na poslovnom planu? Postoji škola koja će vam pomoći da iskočite iz prosjeka

A1 izdvaja za Vas