Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Usmrtila studenticu i dobila 10 godina i doživotnu zabranu upravljanja B kategorijom

Ivana Tena Gotovac
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
11.07.2019.
u 13:50

Vozila je pod utjecajem alkohola, prošla kroz crveno svjetlo, nije se zaustavila pješacima na pješačkom prijelazu, a nakon što je udarila Mariju Ćorić i na mjestu je usmrtila, otišla je s mjesta nesreće

Županijski sud u Splitu nepravomoćno je osudio Ivanu Tenu Gotovac (39) na deset godina zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je 23. listopada prošle godine autom usmrtila Mariju Ćorić (19) u Splitu, pišu 24 sata. Dobila je i doživotnu zabranu upravljanja B kategorijom.

Vozila je pod utjecajem alkohola, prošla kroz crveno svjetlo, nije se zaustavila pješacima na pješačkom prijelazu, a nakon što je udarila Mariju Ćorić i na mjestu je usmrtila, otišla je s mjesta nesreće, a da nije pomogla unesrećenoj. 

Optužena je u zatvoru na Bilicama, gdje je u pritvoru od uhićenja. U jednom trenutku na ročištu je i zaplakala, ali brzo se pribrala. Bila je izuzetno tiha i skrušena. 

Komentara 38

MI
microlion
13:46 11.07.2019.

Da je iz ugledne obitelji, dobila bi 10 mjeseci.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:46 11.07.2019.

Pravomocno dodat jos 5 godina

JE
Jednakost
14:05 11.07.2019.

Tomo za cetvero ubijenih dobio 4,8 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije