Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR AUTOBUSA I AUTA

Teška nesreća na obilaznici u Osijeku: Dvije osobe zadobile tjelesne ozljede opasne po život

Ilustracija
Dusko Jaramaz/Pixsell
14.11.2021.
u 16:02

Vozač autobusa 34-godišnji državljanin Crne Gore je predan pritvorskom nadzorniku

Jučer, 13. studenog oko 19.00 sati državnoj cesti D2, obilaznici Grada Osijeka, na križanju obilaznice i spojne ceste s Vukovarskom ulicom došlo je do prometne nesreće između autobusa i osobnog automobila.

Do prometne nesreće je došlo tako što se sa spojne ceste na državnu cestu D2 uključivao autobus registracijski pločica Sjeverne Makedonije, a da tom prilikom nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaza. U tom trenutku u autobus je udario osobni automobil koji se kretao državnom cestom D2.

Vozač osobnog automobila 51-godišnji hrvatski državljanin i putnica iz osobnog automobila 54-godišnja hrvatska državljanka su u prometnoj nesreći zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je troje djece, državljani Sjeverne Makedonije, putnici iz autobusa, lako tjelesno ozlijeđeno te su pušteni na kućno liječenje.

Vozač autobusa 34-godišnji državljanin Crne Gore je predan pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije