Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produljen joj pritvor

Vozačica koja je pijana usmrtila studenticu dobila otkaz u HAC-u

Ivana Tena Gotovac Soldić
Foto: Facebook
27.11.2018.
u 19:17

Krajem listopada u Splitu Ivana Tena Gotovac Soldić je na pješačkom prijelazu usmrtila studenticu iz Čapljine Mariju Ćorić (19)

Ivana Tena Gotovac Soldić (38), koja je krajem listopada u prometnoj nesreći u Splitu usmrtila studenticu, više nije zaposlenica Hrvatskih autocesta, službeno je potvrđeno iz te državne tvrtke za 24 sata.

Sud je za Gotovac Soldić prvo odredio jednomjesečni pritvor, a zatim joj je prošli tjedan pritvor produljen da ne bi ponovila vožnju u pijanom stanju s obzirom na prethodne prekršaje. Upravo zato je dobila otkaz u HAC-u - prvih 30 dana pritvora morali su joj odobriti kao neplaćeni dopust, ali nakon 30 dana imaju joj pravo dati otkaz.

Ivana Tena Gotovac Soldić
1/3

Gotovac Soldić imala je mnoštvo kazni za vožnju u alkoholiziranom stanju i prometnih prekršaja. Krajem listopada u Splitu je na pješačkom prijelazu usmrtila studenticu iz Čapljine Mariju Ćorić (19). Tada je pobjegla s mjesta nesreće, a kad ju je policija pronašla, u tijelu je imala više od 1 promil alkohola.

Ključne riječi

Komentara 15

MA
Majur
19:34 27.11.2018.

Tko ju je štitio u HAC-u nakon toliko vožnji u pijanome stanju sve do sada?!Vještica je sigurno bila “bliska” sa nekima...fuj.

DO
dopizdilomi
19:38 27.11.2018.

Trebala je dobiti otkaz nakon tri dana. Tako bar kaže zakon o neopravdanom uzastopnom izostanku s posla.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:35 27.11.2018.

Kaj se nije učlanila u SDP? Ona Obersnelova je na slobodi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije