Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Vozači, oprez! Prometne nesreće usporavaju promet na dvije autoceste

Zagreb: Gužve u jutarnjim satima na naplatnoj postaji Lučko
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
26.02.2024.
u 07:20

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa pa su potrebni dodatan oprez i strpljenje

Prometne nesreće usporavaju promet na autocestama A4 u smjeru Zagreba te na A3 u smjeru Bregane, gdje se vozi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat. Na autocesti A4 zbog prometne nesreće, uz ograničenje brzine vozi se između čvora Čakovec i Ludbreg u smjeru Zagreba, a na A3 u smjeru Bregane između čvorova Buzin i Lučko.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, mogući su odroni, ponegdje ima i magle. HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

VEZANI ČLANCI: 

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa pa su potrebni dodatan oprez i strpljenje.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na čvoru Posedarje zatvoren je izlazni krak iz smjera Dubrovnika (obilazak je preko čvora Zadar centar).

Danas do 16 sati zatvara državna cesta DC7 na željezničko-cestovnom prijelazu "Švajcarnica", na križanju DC7 i pruge B.Manastir-Osijek, pored naselja Švajcarnica. Obilazak je županijskim cestama Švajcarnica - Novi Čeminac i obrnuto. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije