Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Požege

Vozač završio u bolnici, izletio s ceste kamionom punim drva

Skenderovci: Vozač završio u bolnici, izletio s ceste kamionom punim drva
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
08.07.2020.
u 08:55

Iz teretnog prostora po cesti su se rasula drva, a kamion je završio u kanalu prevrnut na bok.

U slijetanju kamiona koji je u utorak oko 15.15 sati u Skenderovcima pokraj Požege prevozio drva teško je ozlijeđen 61-godišnji vozač.

Iz teretnog prostora po cesti su se rasula drva, a kamion je završio u kanalu prevrnut na bok. Intervenirali su vartogasci iz obližnjeg Brestovca. Ubrzo je nakon kraće intervencije na mjestu događaja kolima hitne pomoći vozač odvezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

 

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke Mercedes požeških registarskih oznaka nije vozilo držao na sredini obilježene prometne trake, nego je prešao na lijevu stranu kolnika i kotačima zahvatio putnu bankinu. Usljed toga došlo je do zanošenja i slijetanja vozila u kanal.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije