Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Vozač uživo prenosio brzu vožnju na Facebooku: Usmrtio trudnicu, dijete i staricu

Policijski očevid na mjestu gdje je eksplodirao automobil u Dugavama
Marin Tironi/Pixsell
12.08.2019.
u 14:27

Vozač je pokušao pobjeći, no brzo je uhićen

Troje ljudi poginulo je na istoku Rumunjske kada je muškarac koji je uživo prenosio snimku brze vožnje sportskim automobilom sletio s ceste i uletio u njihov vrt, izvijestila je u ponedjeljak televizija Antena 1. U nesreći su smrtno stradali trudnica, njezino trogodišnje dijete i 79-godišnja žena.

Još je jedna osoba ozlijeđena u vrtu kada je automobil sletio s ceste u nedjelju u naselju Vacareni, 250 kilometara istočno od Bukurešta. Vozač i putnik u automobilu također su ozlijeđeni. Vozač je pokušao pobjeći, no brzo je uhićen.

Osumnjičenik je kamerom u automobilu snimao svoju prebrzu vožnju te je uživo prenosio na Facebooku. Video prijenosi neopreznih vožnji postali su česti u zemljama Balkana te se nesreće redovito događaju.

U svibnju 2018. osmero rumunjskih radnika i njihov vozač smrtno su stradali u susjednoj Mađarskoj u sudaru s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera dok su se snimali kamerom.

Rumunjska vlada najavila je hitno donošenje zakona kojim bi se drastično povećale kazne za ljude koji se igraju s mobitelima u vožnji.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Dumen
Dumen
14:29 12.08.2019.

gdje je link za pogledati ?

BA
Barbasmora
17:41 12.08.2019.

Samo da se ne dira sisanje drzavnog novca....

AA
aabbcc
15:47 12.08.2019.

Sta je tu ispravno zabraniti mobitele ili sportska auta proizvedena za avionske piste a ne normalne ceste ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije