Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podlegao ozljedama

Poljski državljanin umro u bolnici nakon prometne nesreće u Ćepiću

Hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
11.08.2019.
u 20:59

Nesreća se dogodila jučer oko 8,30 sati u Ćepiću kada je 45-godišnji državljanin Njemačke vozeći osobni automobil Opel Zafira, njemačke registracije iz smjera tunela Učke prema Vozilićima prešao u suprotni kolnički trak i frontalno se sudario s osobnim autom BMW, poljskih registracija, kojeg je vozio 44-godišnji državljanin Poljske

Poljski državljanin (44) umro je u nedjelju u riječkoj bolnici od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se dogodila u subotu na državnoj cesti D-500 u Ćepiću, u Istarskoj županiji.

Informaciju o tome danas oko 13,20 sati je iz riječke bolnice dobila policija u Labinu, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila jučer oko 8,30 sati u Ćepiću kada je 45-godišnji državljanin Njemačke vozeći osobni automobil Opel Zafira, njemačke registracije iz smjera tunela Učke prema Vozilićima prešao u suprotni kolnički trak i frontalno se sudario s osobnim autom BMW, poljskih registracija, kojeg je vozio 44-godišnji državljanin Poljske.

Od siline udarca Opel se odbio i vratio u svoju prometnu traku kada je u njega udario osobni automobil Seat Leone, kojim je iz smjera tunela Učke upravljao 37-godišnji talijanski državljanin.

Pri tome je ozljeđeno pet osoba, četvoro teško i jedna lakše.

Teške tjelesne ozljede u nesreći su zadobili 52-godišnja Poljakinja, dvoje djece njemački državljani te  44-godišnji vozač poljski državljanin, koji je kasnije umro u riječkoj bolnici od zadobivnih ozljeda.

Vozač Opela, 45-godišnji njemački državljanin koji je izazvao prometnu nesreću lakše je ozlijeđen. Protiv njega se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 3

RI
rimadanin
09:02 12.08.2019.

Opet je netko preminuo u transportu , a zašto nije kraj njega odmah sletio liječnik "Helikopterske hitne medicinske pomoći" i nakon obrade hitno prevezao u odgovarajuću bolnicu ? Naime mediji stalno objavljuju kako to MORH sjajno radi , a zaštoto nije odradio ni u ovom slučaju !

Avatar opara1
opara1
21:10 11.08.2019.

Tuga i jad ,, ginu svakoga dana sve više ,, strahota.

Avatar Ledeni
Ledeni
08:41 12.08.2019.

A stručnjaci iz MUP-a su tvrdili da će kad nas orobe s novim kaznama sigurnost biti povećana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije