Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio u kanal

Vozač traktora poginuo u prometnoj nesreći kod Bodovaljaca

Poginuo traktorist
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
30.10.2016.
u 09:00

Liječnik Hitne medicinske pomoći je po dolasku na mjesto događaja mogao samo konstatirati smrt traktorista, dok je putnica iz osobnog automobila odvezena na ukazivanje liječničke pomoći.

Vozač traktora (53) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 18.30 sati dogodila na cesti između Nove Gradiške i Bodovaljaca. Prema podacima iz policijskog priopćenja, u nesreći su sudjelovali osobni automobil i traktor, koji je sletio u kanal.

Liječnik Hitne medicinske pomoći je po dolasku na mjesto događaja mogao samo konstatirati smrt traktorista, dok je putnica iz osobnog automobila odvezena na ukazivanje liječničke pomoći. Drugi muškarac iz osobnog automobila lakše je ozlijeđen.

Kako doznajemo, vozač automobila zagrebačke registracije vjerojatno je kasno uočio neosvijetljeni traktor ispred sebe te se zabio u njega, odbacivši ga u kanal. Traktor se prevrnuo i poklopio traktorista, a iza osobnog su automobila bili vidljivi jaki tragovi kočenja.

Točan uzrok nesreće utvrdit će se policijskim očevidom.

Poginuli traktorist trinaesta je žrtva prometnih nesreća od početka godine na brodsko-posavskima prometnicama.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Komentara 4

DU
Deleted user
09:35 30.10.2016.

Prije petnaestak godina skoro sam stradao na sličan način. Zimsko doba, rano jutro (mrak), gusta magla. Deda od 80 piči po državnoj cesti Velika Gorica - Sisak, traktor neosvijetljen kao nakovanj. Žurio sam na posao, pa nisam napravio ono što sam mislio - natjerati ga u stranu, oduzeti mu ključ i bacit ga u šikaru.---------Od tada me muči samo jedno pitanje. Kako ti traktori i njihovi vlasnici prolaze tehnički pregled i dobivaju registarsku pločicu? Dopisnim putem, ili ...?

DU
Deleted user
13:42 02.11.2016.

I sam imam traktor ali mi je uvijek najbitnije da na njemu radi signalizacija jer se pretežno krećem po županijskoj cesti. A priča da je održavanje traktora tehnički ispravnim puste su tlapnje. Tri četiri piva pred dućanom mjesečno manje i sve će biti u redu. Jedina sreća u ovoj nesreći je da je mrtav onaj tko ju je uzrokovao, a ne nedužna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije