Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na sveticama
Povratak na članak

Vozač toyote na slobodi, ali svaki dan ide k psihijatru

Jako mu je teško, kad dođe doma, 
ne izlazi, zatvoren je među svoja četiri zida – kroz suze kaže baka

Komentari 9

OT
otilo
18:19 22.02.2013.

Da i kaj sad ,on se trese a nije se tresel kad je vozio toliko brzo po gradu,pomisli malo na rodbinu poginulih,a pitam tebe (advokata) da je neko tebi nekoga na taj način oduzeo,nedaj bože nikome takvu tragediju.

VL
SA
sargu123
18:27 22.02.2013.

....kroz suze kaže baka ...??? Bako, a sigurno si suze radosnice ronila kad ti je unuk pričao kako on ni u gradu brzinu vožnje ne spušta ispod 80 !? I u sebi slavodobitno ponavljala : Moj unuk !!!!!

VL
AK
akil
20:14 22.02.2013.

Davao sam pluseve na sve komentare koji osuđuju unuka koji juri 80 i više kroz grad,i gazi sve pred sobom,ali redakcija ne prihvaća moje mišljenje.Zašto??Ponekad dajem minus,oni pišu plus,naravno ako je vladajuća stranka u pitanju.

VL
OB
-obrisani-
17:46 22.02.2013.

Ovo nema nigdje osim naravno u crvenoj Hrvatskoj!

VL
NE
Nepokolebljiv
18:25 22.02.2013.

Treba takove objesne na "Goli otok" neka prave sipinu za posipavanje cesta zimi. Trebaju lupati kamenom o kamen dok im se krvavi zuljevi otvore i onda tako do kraja zivota. Hrvatske gubi vise zivota iz objesti povlastenih nego je moguce trpjeti. "Antifasisti" ne postrozuju zakon jer i to radi po njihovu planu. Kada jednom autima isprazne Hrvatsku imat ce sve za prisvojiti a ne samo Virovitica - Ogulin - Karlobag.

VL
AV
AVIM
18:29 22.02.2013.

Ide psihijatru samo radi toga što su mu pravnici to rekli jer na osnovu toga ,,što mu je jako teško,,izvuči će se sa minimalnom ili nikakvom kaznom.Otvorimo kladionicu .ŽIVI BILI PA VIDJELI ISTINU

VL
OB
-obrisani-
18:50 22.02.2013.

Aaaa da je slucajno porijeklom iz ercegovine...do sada bi vec bio osudjen na najmanje 10 g.

VL
DM
dexter_morgan
18:53 22.02.2013.

nije dovoljno što budale ubijaju ljude na ulicama, nego nas još i sudstvo ubija u zdrav mozak pa kako možete biti prvookrivljeni, jer ste oduzeli PREDNOST???!!! nekome tko vozi preko 80 km/h u toj ulici ja tamo prođem nekoliko puta mjesečno i uopće mi nije jasno na koji način se tolika brzina može razviti - ja ne znam da li sam tamo ikada vozio brže od 40, jer je toliko usko, ima 3 pješačka na razmaku od 100 metara i svako malo je neka sporedna ulica uostalom, onaj tko nije tamo nikada vozio, neka prođe tuda street viewom pa neka procijeni mislim da bi se i u odvjetništvu trebali provozit malo tom ulicom prije nego optuže čovjeka koji je odlučio skrenuti i nije propustio auto koji, ako ga je uopće i vidio, je u trenutku skretanja bio 60-70 metara udaljen od njega

VL
DI
Dingač
19:02 22.02.2013.

nije vozač tojote vozio samo 80km / h već puno brže. a to što ga baka žali je normalno samo baka zaboravlja da je njezin ludi unuk ubio oca i sina i da za to treba odgovarati. bako ... da je meni tako nešto učinio u obitelji žalila bi ti njega i donosila mu cvijeće ... nije on za žaljenje. živ je i zdrav a pored zločina još je i slobodan. u hrvatskoj se do pravde dolazi samo kad se pravda uzme u svoje ruke. onog vozača kamiona maltretiraju samo da zbune oštećenu obitelj ... da ne zna koga tužiti ... svi pomalo krivi a na kraju će ispasti da nitko nije kriv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.