Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA IZ ZAGREBA
Povratak na članak

Vozač Tesle ispričao neugodno iskustvo s taksistom: 'Udario mi je auto, morao sam zvati policiju'

Vozač Tesle ispričao je kako je sve krenulo kada mu je ''iz čistog mira'' taksist presjekao put. ''Izletile su me sve stvari sa sica zbog kočenja, stao sam uz njega i pitao ga zašto to radi, a njegov odgovor je bio: ''Zato što mi se voziš na guzici'', započeo je priču vozač

Komentari 2

AI
airbender
07:35 30.03.2023.

Ovaj mladi balavi taxist očito ljubomoran na vozače Tesli jer misli da bi više zarađivao na kraju dana da vozi Strujića. Jasno ko dan, čim je rekao "vi vozači Tesle se vozite ko kraljevi". Oduzeti vozačku i ponovno na polaganje.

VL
ER
erosaonogasvijeta
08:48 30.03.2023.

Ja mislim da Policija ce "napraviti svoj posao" Mislim da taxista bi trebao dobro platiti za svoje ludorije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.