Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozač teško ozlijeđen u sudaru dva kamiona kod Siska

sudar kamiona,policija (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/5
Autori: dp/VLM, ba/VLM
21.08.2012.
u 20:09

Jedan je kamion naletio na drugi dok su čekali vlak na pružnom prijelazu u mjestu Stupno

Jedan je vozač teško ozlijeđen u današnjem sudaru dva teretna vozila kod Siska.

Jedan je kamion naletio na drugi dok su čekali vlak na pružnom prijelazu u mjestu Stupno kod na cesti Sisak-Zagreb. Vozač udarenog kamiona, koji je od udarca odbačen u kanal uz cestu, teško je ozlijeđen te je jedini ozlijeđeni u nesreći. U sudaru je osim kamiona oštećen i jedan automobil marke Mazda sisačkih registarskih oznaka.

Iz vozila su ga morali izvlačiti vatrogasci. Više detalja i informacija o ovoj nesreći bit će poznato nakon policijskog očevida.

Ključne riječi

Komentara 1

IN
inocent
12:53 22.08.2012.

Željeznička postaja i branik na glavnoj cesti Sisak-Zagreb! Rješenje je to iz doba kad su tom cestom "jurile" volovske zaprege s dobrim kočnicama. Pa ima li to više ikakvog smisla? Pitanje je za HŽ, HC, Grad Sisak, Republiku Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije