Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Vozač potkradao mesara i člana Nadzornog odbora Hajduka, Mirana Pelivana Mrkog

kartice-novi
Arhivska fotografija
23.01.2010.
u 11:50

Ivan Mornar (31) kod Pelivana je radio kao vozač, a tijekom zadnjih devet mjeseci "peglao" je tvrtkinu Diners karticu za osobne potrebe i mesara oštetio za 26.500 kuna

TROGIR - Član nadzornog odbora Hajduka, Miran Pelivan (48), mesar, prijavio je svog radnika Ivicu Mornara (31) policiji jer ga je zadnjih devet mjeseci sustavno potkradao. Ivica je radio kao vozač za Pelivanov obrt "Mrki" iz Planog. Na raspolaganju je imao Diners kreditnu karticu koju je trebao koristiti za troškove poslovanja, ali ju je u preiodu od svibnja prošle godine do jučer koristio i za svoje osobne potrebe. Šefa mesrara je oštetio za 26.500 kuna, a protiv njega je policija podnijela kaznene prijave zbog krađe, prijevare i krivotvorenja isprava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije