Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zadru

Vozač koji je naletio na tinejdžerice pušten na slobodu. Policija zabrljala kaznenu prijavu

nerseća
Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
11.12.2019.
u 08:51

Prema policijskom izvješću, 71-godišnjak je naletio na djevojke zbog neprimjerene brzine, a prije nego što ih je udario, pokušao je zaobići automobil ispred sebe koji se zaustavio na pješačkom kako bi propustio djevojke da prođu

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak kada je na dvije 16-godišnjakinje na pješačkom prijelazu u Zadru naletio 71-godišnji vozač Citroena koji se kretao iz smjera grada prema Bilom brigu.

- Djevojke su izvan životne opasnosti. U oba slučaja radi se o prijelomima, odnosno teškim tjelesnim ozljedama. Jedna djevojka je konzervativno zbrinuta i puštena na kućnu njegu, a druga je jutros operirana. Sada je dobro – kazao je u utorak za Zadarski.hr zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc.

Prema policijskom izvješću, 71-godišnjak je naletio na djevojke zbog neprimjerene brzine, a prije nego što ih je udario, pokušao je zaobići automobil ispred sebe koji se zaustavio na pješačkom kako bi propustio djevojke da prođu.

Nakon nesreće, vozač Citroena je ostao na mjestu događaja, a kad je došla policija, uhitila ga je i uz kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće s teškim posljedicama privela pritvorskom nadzorniku. On ga je u utorak ujutro odveo općinskom državnom odvjetniku koji ga je odmah pustio na slobodu.

- Nije bilo razloga za zadržavanjem osumnjičenog jer stanje u spisu nije odgovaralo kaznenoj prijavi – kazano nam je u državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Zgubider..
Zgubider..
09:06 11.12.2019.

Već sama činjenica o zaobilaženju vozila koje stoji na pješačkom prijelazu, i koje propušta pješake, je teško kazneno djelo...

Avatar southman
southman
09:20 11.12.2019.

Ovaj je napravio prekršajno ( obilazio vozilo na pješačkom ) i kazneno djelo ( ozlijedio dvije djevojke ) i lagano odšetao ??

GR
grodar
09:20 11.12.2019.

znači stari je u hdz-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije