Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Novske

Vozač koji je kamionom na odmorištu usmrtio tri osobe pušten na slobodu

Okrivljeni vozač kamiona
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/5
24.01.2020.
u 21:35

Nakon sedam mjeseci istražnog zatvora Ivo Filipović (59) pušten je te će se braniti sa slobode za tešku nesreću koju je uzrokovao

Ivo Filipović (59), vozač koji je na odmorištu kraj Novske kamionom usmrtio dvije 14-godišnje djevojčice te ozlijedio još dvije žene od kojih je jedna kasnije preminula, nakon sedam mjeseci istražnog zatvora pušten je na slobodu, pišu 24 sata.  

On je 7. lipnja 2019. godine, u 9.35 sati, vozio 89 kilometara na sat na mjestu gdje je ograničenje 40 kilometara na sat te je kamionom uletio na odmorište i pritom na mjestu usmrtio dvije djevojčice.

Od ozljeda zadobivenih u nesreći, 28-godišnja žena preminula je u bolnici mjesec dana nakon tragedije.

U optužnici stoji i da je Filipović tog jutra vozio tegljač s poluprikolicom iako je bio umoran i pod utjecajem lijeka Normabel, zbog čega nije bio sposoban sigurno upravljati vozilom.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
21:54 24.01.2020.

Kad bude oslobođen optužbe tužit će RH za zadržavanje u zatvoru pa ćemo iz proračuna opet morat keširat koji milijun. Sad slijedi parada od sudovanja par godina.. i to će nas koštati. Bilo bi najbolje da su odmah proglasili zastaru..

DU
Deleted user
09:11 25.01.2020.

zašto Horvatinčić nije bio u istražnom zatvoru? ubio je 4 osoba pa mi nije jasno zašto ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije