Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrazili sućut

Kći vozača kamiona: Ne možemo naći riječi utjehe, oprostite mom tati

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/6
09.06.2019.
u 18:32

Moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milijune kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam što mu je bilo, napisala je kćer Ivana.

Dvije djevojčice poginule su kad se 59-godišnji Ivo Filipović kamionom koji je jurio 90 na sat zaletio na odmorište Sjever kod Novske. Vozačeva obitelj također je u potpunom šoku nakon te tragedije te se pismom, koje je objavio 24sata, obratila obiteljima stradalih javno im izrazivši sućut. 

- Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji - stoji u pismu vozaćeve kćeri, Ivane Filipović, te se dodaje:

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
1/28

- Neizmjerno nam je žao što se dogodila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol.
Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira.



Još je napisala:

- Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milijune kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenija sućut obiteljima djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke...

Tijela poginulih djevojčica u ponedjeljak bi trebala stići u Erdut, a zbog tragedije proglašena su tri dana žalosti.

Komentara 56

GA
godanj.ana
18:43 09.06.2019.

Drago dijete strašno je svima. Nezgode se događaju. Ja mislim da o okrivljujući nekoga bez da čvrste argumente znaš je neutemeljeno. Najteže je roditeljima poginule djece. I osoba koje su u teškom stanju. Tako i vama i vašoj obitelji. Neka vas sve utješi i čuva dragi Bog.

Avatar miyamoto
miyamoto
18:50 09.06.2019.

Nažalost, svakome se može dogoditi. Vozači su izloženi velikom stresu i umoru, padu koncentracije te nisu zaslužili javnu osudu, niti lisice na rukama. Pa nije zločinac niti kriminalac. Potpuno nenamjeran nesretan slučaj. Sućut obitelji stradalih

BR
Brana1915.
19:16 09.06.2019.

Zaasto ima lisice ,a Zoran Mamic nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije