Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula žena

Detalji nesreće u Zagorju: Pijan pregazio pješakinju, pobjegao pa skrivio još jednu nesreću

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
29.09.2019.
u 16:55

I nakon druge nesreće mladić je pobjegao s mjesta događaja.

Vozač koji je jučer usmrtio pješakinju u mjestu Donja Podgora i pobjegao s mjesta nesreće uhićen je iza ponoći, potvrdili su iz PU krapinsko-zagorske. Radi se o hrvatskom državljaninu (26) koji je nakon incidenta skrivio još jednu nesreću. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu stranu kolnika te udario u osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnjak. Putnica koja se nalazila na suvozačevom mjestu (21) zadobila je lakše tjelesne ozljede.

I nakon druge nesreće mladić je pobjegao s mjesta događaja. U trenutku uhićenja bio je alkoholiziran te je mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,47 promila.

Podsjetimo, prva nesreća se dogodila 28. rujna oko 19.30 sati u kod Donje Stubice kada 26-godišnjak nije prilagodio brzinu vozila osobinama ceste, vidljivosti i vremenskim uvjetima te je vozilom udario u 63-godišnju pješakinju koja je od zadobivenih ozlijeda na mjestu preminula.

Komentara 6

Avatar antimaterija
antimaterija
17:21 29.09.2019.

Vjerujem da će se sada naći pametni koji će govoriti kako je 90.000 kn previše za siromašne hrvatske građane. Koliko je 90.000 kn kazne u odnosu na ljudski život?

SA
sanikol
19:57 29.09.2019.

Novčane kazne su glupost jer to nitko neće platiti. Za ovakve koji naprave nesreću, pogotovo sa smrtnim posljedicama a uz to još i pobjegnu i pijani su, odmah zatvorska kazna od minimalno 2 godine. Jedino to može spriječiti takve ubice da se više ne pojavljuju. Isto vrijedi i za one koji voze a dozvola im je oduzeta.

MX
Mister X
17:41 30.09.2019.

ak 1,48 promila ''napuhala'' je vozačica (23) mopeda koja je prilikom skretanja pala na križanju 43. istarske divizije i Vitomira Širola Paje u Rovinju. Sad če biti kažnjena a mnogi nevini koji nisu i nebi ništa počlinili su odvno kaćnjenni i ne malo a i to na veselje mnogih koji misle da su jako pametni ... Nju nije to ništa smetalo ili spriječilo u tome eto zakon i kazne zašto su nepravedne jedan od primjera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije