Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na naplatnim kućicama

Određen istražni zatvor za vozača BMW-a koji je izazvao strašnu nesreću

Vozač sv. Helena
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.07.2019.
u 18:02

Udario je automobil mađarskih oznaka u kojem je bila tročlana obitelj

Sudac istrage Županijskog suda odredio je u ponedjeljak Ozrenu M. (35), vozaču BMW-a koji je u četvrtak pod utjecajem droga i lijekova uzrokovao tešku prometnu nesreću kod Svete Helene, jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Osumnjičenog su ranije u ponedjeljak ispitali u zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu, nakon čega su priopćili da su pokrenuli istragu i zatražili istražni zatvor. 

Vozač je jutros doveden na ispitivanje u prostorije Općinskog državnog odvjetništva. Izašao je iz policijskog kombija i u pratnji policajca ušao u Odvjetništvo. Nakon sat vremena izveden je iz ODO-a u pratnji policije te mu je nakon toga donesena odluka o istražnom zatvoru.

"Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz članka 227. stavak 1. i 3. Kaznenog zakona.  Ovo je državno odvjetništvo, nakon ispitivanja okrivljenika, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku)" priopćili su iz DORH-a.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne postaje autoceste, izazvao prometnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne ozljede", priopćila je policija.

Video: Nesreća na naplatnim kućicama

Ključne riječi

Komentara 18

JA
japa
11:55 15.07.2019.

Ja vjerujem da su tatica i mamica već sve sredili jer im je "jako teško". Ne bojte se neće ova nadrogirana bitanga u bajbuk...bar ne za dugo!

Avatar Dumen
Dumen
12:08 15.07.2019.

Sigurno je rekao : Ne, ne osjećam se krivim, ne, ne sjećam se događaja

GE
geler203
11:56 15.07.2019.

Aaaaaaaaa, doveden je? Ja sam pomislio da je uhiće, bar ste tako jučer pisali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije