Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Vozač 'autobusa smrti' vozio dvostruko brže od dopuštenog

prometna
Reuters/ PIXSELL
28.06.2013.
u 09:22

Autobus u kojemu je poginulo 18 Rumunja, pokazali su preliminarni rezultati, vozio je brzinom od 80 km/h na dijelu na kojem je dopušteno 40 km/h

Vozač "autobusa" smrti", pišu crnogorske Vijesti, vozio je dvostruko brže od dopuštene brzine, pokazali su preliminarni rezultati.

Istražitelji su na osnovi podataka s kartice tahografa, uređaja na osnovu kojega se može utvrditi brzina u trenutku prometne nesreće, utvrdili da je autobus neposredno prije nesreće kod kanjona Morače u kojoj je poginulo 18 rumunjskih državljana vozio brzinom od 80 kilometara na sat na dijelu na kojem je dopuštena brzina 40 km/h.

Mjesto na kojem se dogodila nesreća navodno je bilo donedavno obilježeno znakom "crna točka", ali ga je prošle godine odnijela voda.

>>Svjedoci stravične prometne nesreće: Sve se odigralo brzo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije