Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjenik županijske državne odvjetnice:
Povratak na članak

'Vozač autobusa branio se šutnjom. Sutra odluka o istražnom zatvoru'

U teškoj nesreći kod Slavonskog Broda poginulo je 10 osoba, a više od 40 je ozlijeđeno

Komentari 7

PV
prcko.vita
15:38 26.07.2021.

Kriv je što je zaspao, a na tahografu piše lijepo da je vozio ukupno 20 minuta. E moj narode... Čovjek nije baš ništa kriv. Ubice su oni koji su dopustili ovo robovlasništvo.

VL
TM
trade_mark
16:11 26.07.2021.

ovo je velika tragedija, ali sinkopa je sinkopa. dajte čovjeku pošteno suđenje u zadru, i skinite mu lisice - pa nije ih imao ni tomo horvatinčić!!

VL
DU
Deleted user
16:59 26.07.2021.

Stavili mu lisice ko zadnjem kriminalcu, sramota , a naši kriminalci se šetkaju , prelaze granice, glume poluinvalide i smiju se svima u facu, kako Vas nije sramota,. Nije mu dosta da se sve to dogodilo još se iživljavaju na jadnom čovjeku....

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
14:58 26.07.2021.

Već dva dana ga prešetavaju u toj krvavoj košulji, što RH nema neku čistu majicu da čovjeku pokloni...

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
16:46 26.07.2021.

Vozać nije kriv nego Poslodavac. On neće nikad viš biti sretan u životu. Ne želim mu biti u koži. Radiš da othraniš obitelj i desi ti se tako nešto bolje da nije živ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.