Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Migracijska pitanja
Povratak na članak

Von der Leyen najavila raspravu o "europskom načinu života"

Očigledno je pokrenuta debata zbog konotacija i koncepta tog pojma. To je dobro. To je debata koju trebamo imati, napisala je von der Leyen.

Komentari 4

JA
Jania
13:40 16.09.2019.

Naziv povjerenstva je tipičan primjer orvelijanskog novogovora. Zašita europskog načina života = nekontrolirane ilegalne imigracije. Rat je mir, sloboda je ropstvo.

VL
DU
Deleted user
15:37 16.09.2019.

Neka ona to najprije riješi u Njemačkoj, pa onda neka ide soliti pamet. Uništila je njemačku vojsku. S obzirom koliko ima djece, ona se drži one širite noge, to joj bolje ide, ne mržnju.

VL
MO
moškov
13:24 16.09.2019.

sada ce komisionarka sujica rijesiti problem demografije u eu kao sto je rijesen u lijepoj nasoj.

VL
MO
moškov
13:23 16.09.2019.

evropski nacin zivota ...znaci da u u toj zamisljenoj mega drzavi ...vise ljudi umre nego ih se rodi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.