Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Volontirajući u pripremi dočeka pape, 'Šemso' 
osvojio simpatije katolika

Sveti Otac je 
zahvalio glumcu 
koji je musliman, kako ga je 
predstavio don Tomo. Enis Bešlagić i Halid Bešlić više su učinili za suživot nego svi političari

Komentari 4

AN
Anasta
16:39 09.06.2015.

I mene je ta recenica sokirala a niko ne nije ni spomenuo. Bezobrazno i s visine tom je recenicom pokazao da i dalje misli da su Hrvati BIH "zimije", potlaceni kao sto su bili u 15 stoljecu, koje je sultann svojom miloscu ostavio na zivotu. Odmah se postavio u rang Sultana koji je eto, dobar i milostiv, pa ce pustiti ljude da ispovijedaju svoju vjeru sve dok su dobri i poslusni. I dok njih priznaju za glavne. Zato je prica o multi kulti u BIH smijesna. To su samo price za malu djecu i medjunarodnu zajednicu.

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
15:37 10.06.2015.

mora da je BiH prekrasna sa svim tim džamijama, sinagogama i crkvama, toliku originalnost,mješavinu i bogatstvo etnija i kultura nema niti jedna zemlja u Europi..čuvajte to, jer to je vaše blago i sigurno nije vrednije od politike i politikanstva

VL
Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
17:54 09.06.2015.

Tribalo je Muju I Hasu predstaviti Papi.Merhaba Papo,kako ide bolan ,matereti?Evo ja tebi donjo čevapa I pitu sirnicu.Moja Fata samo za te pripremila.Ako neš da jedeš,napi se surutke.Dobra je za žgaravcu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.