Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove pobjede

Volonteri su pravi heroji koji svakodnevno spašavaju životinje

Nove pobjede
Foto: IFEEL
1/5
23.04.2015.
u 15:55

No kill skloništa predstavljaju spot glazbenika IFEEL-a i najavljuju veliku nacionalnu kampanju o važnosti volontiranja i pomaganja životinjama

Pjesmom Nove pobjede hip-hop glazbenik IFEEL progovara uime životinja koje ne mogu govoriti.

Glavni cilj mu je pokazati kako žive životinje i dati svoj doprinos razotkrivanju i zaustavljanju njihove patnje.

- Zlostavljane životinje su poput zlostavljane djece. One osjećaju bol. One plaču. Pokazuju zube kad su stjerane u kut i gurnute preko vlastitih granica. One osjećaju, smiju se, vole – ističe glazbenik.

Pjesma je nastala nakon posjeta skloništima za napuštene životinje u više gradova i druženja s volonterima. Želio je skrenuti pažnju na napuštene kućne životinje, ali i volontere. Oni su pravi heroji koji svakodnevno spašavaju životinje koje se ne mogu same zaštititi, ne štedeći vremena, energije i, najviše ljubavi,  koja često bude odlučujuća da neka nesretna životinja započne novi, sretniji život u domu dobrih ljudi.

Njegova pjesma oda je svim zlostavljanim, napuštenim i zanemarenim životinjama. Predstavili su ih mačak Odin i pas Ljubo, koji su u međuvremenu pronašli sretan dom. Njihovi, ali i životi brojnih životinja u cijeloj Hrvatskoj, spašeni su zahvaljujući trudu volontera u no kill skloništima.

- Svaki posjet skloništu čini me skromnijim, poniznijim i svjesnijim snage ljubavi i požrtvovnosti. Svaki put nakon susreta s volonterima, kojih je malo, ali su toliko snažni, vjerujem da možemo živjeti u boljem i ljepšem svijetu. I zato svaki dan idemo u nove pobjede - kaže IFEEL.

Ovaj spot ujedno je uvod u veliku nacionalnu kampanju kojoj je svrha podizanje svijesti o važnosti volontiranja i odgovornog postupanja prema životinjama. Pjesma je i posveta volonterima, na način kako bi im se zahvalili svi četveronožni prijatelji, kada bi mogli govoriti.

Skloništa u Zagrebu, Čakovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Virovitici i Osijeku u svojim će gradovima organizirati i predstavljanje ovog spota.

 

Komentara 1

PS
psycho69
17:18 23.04.2015.

svaka cast ljudima koji vole zivot a ne samo zivotinje i to fine male psice samo a ne i velike i misle da abortus nije ubojstvo...svaka cast onima koji promoviraju kulturu zivota a ne kulturu smrti..svaka cast svim ljudima dobre volje i srca a vi ostali sto glumite glumu pred tv kamerama i svijetom a zivite kako zivite..vama nista..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije