Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štete od poplava

Volonteri Styrije pomagali u čišćenju Rajeva Sela i Gunje

gunja
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
21.06.2014.
u 20:41

Načelnik Gunje, Hrvoje Lucić je bio zadovoljan njihovim učinkom i rekao kako će ovakvog posla biti još 20-30 dana nakon čega slijedi dezinfekcija i deratizacija

S skupina od 30-tak marljivih volontera Styrije i partnera, u organizaciji Projektnog tima 24 sata danas je radilo na saniranju šteta od katastrofalne poplave u Rajevu Selu i Gunji. Osim djelatnika 24 sata i Večenjeg lista, u ekološkoj akciji koja ima i humanitarni karakter, sudjelovali su veterani udruge Antiterorističke jedinice Lučko i djelatnici poslovnih partnera Styirije - Pevec, Vip-net i Tisak. Jedna skupina je radila u Rajevom Selu, a druga u Gunji i radili su na uređenju kuća oko kojih je vodena bujica nanijela velike količine pijeska, iznosili su poplavom uništene stvari iz kuća, raščišćavali prometnice.

Načelnik Gunje, Hrvoje Lucić je bio zadovoljan njihovim učinkom i rekao kako će ovakvog posla biti još 20-30 dana nakon čega slijedi dezinfekcija i deratizacija, a nakon isušivanja zidova može početi saniranje kuća i gospodarskih objekata.

>> Ljutiti mještani Gunje: ‘Ako se nastavi ovako, godinama nećemo moći kući’

Ključne riječi

Komentara 2

NV
novo vriijeme
21:08 21.06.2014.

Svaka čast Styriji i njenim volonterima.

DU
Deleted user
06:28 23.06.2014.

A di je onih 3000 radnika što je vlada obećala? Jesu stigli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije