Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik
Povratak na članak

Volonteri sa Žarkovice posljednjim snagama spašavaju pse

Nakon 15 godina sve se raspada, vremenski uvjeti uvijek su ekstremni, ali psi i dalje imaju sve što im treba, sigurno skrovište i mjesto za spavanje

Komentari 2

Avatar arhaika
arhaika
22:56 06.03.2018.

jadne zivotinje.

VL
KU
kupatilo
11:33 07.03.2018.

pronaci sve one kojisu ih pustili i o njihovom trosku autanazirat jer pretvoricemo se u drzavu pasa i macaka.Zivotinja mije žao ali i neki red mora biti.Pa svese svelo na trosak narodu.Lopovi politicari lazni vlasnici firmi koji samo hoce poticaje i uniste firmu pa državi na vrat nezaposleni onda brodogradnja agrokor i sad jos i psi i svete kojekakve udruge.Ma ovo postaje biti neizdrzivo.Stanam se sve nece nazovarit na leda.Ko hoce imat pasa ili mačku neka izvoli brinut se zato.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.