Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
john mccain
Povratak na članak

Volio Reagana, ne i Trumpa, ali je gradio mostove u politici

Odlučan političar, ratni junak i čovjek bez dlake na jeziku odmah se svidio tadašnjem predsjedniku Ronaldu Reaganu koji ga je 'uzeo pod svoje'

Komentari 7

TN
tamo.netko
23:11 28.08.2018.

Obican kriminalac u odjelu...

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
23:51 28.08.2018.

Americki uhljeb u pravom smislu te rijeci. Podsjeca me na Freda koji isto nije omirisao rat vec je cijeli proveo kao zarobljenik, i dakako naplatio to ministarskom foteljom i privilegijama o kojima istinski Hrvatski borci i heroji mogu samo sanjati.

VL
Avatar Foton
Foton
15:15 29.08.2018.

Interesantno, Vietnamci,i Amerikanci vec davno zakopali tatnu sijekiru. Vietnam pun americkih turista i businessmana, koji su dragi gost. Nesto na sto bi se balkanska plemena trebala ugledati, a ne gajiti mrznju u deveto koljeno. Svi su u Europi medjusobno ratovali i to zaboravili, osim Srba i Hrvata gdje mrznja dovijeka zivi. Blago nama, to ce nas daleko dovesti

VL
Avatar Foton
Foton
15:08 29.08.2018.

McCain bio vojnik, pretrpio 5 godina torture, pa postao veliki prijatelj i pomagac Vietnama. U Americi sahranjuju heroja, a tisuce Vietnamaca poslalo saucesce. Samo VL komentatori pljuju po McCainu, sitna provincijska gamad, koja nikog ne zanima.

VL
VI
VisAVis2
07:57 29.08.2018.

Mi sudimo borce domovinskog rata, a ovi herojima proglašavaju lika koji je ubijao u američkom agresorskom i kolonijalnom ratu u Vijetnamu! Dobro, prihvaćate to, onda prihvatite i zds kao herojski i domoljubni pozdrav te konačno počmite veličati žrtve titoizma!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.