Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gaf tjedna

Voli Bandić poklopiti Vladu, a onda naruči skupe automobile

milan bandić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
09.03.2014.
u 13:04

Može on i u kočiji pa naruči aute za 10 milijuna kuna...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić voli reći da je Zagreb najsocijalniji grad, hoće reći socijalno najosjetljiviji. Pa voli Bandić tu i tamo poklopiti Vladu kad onako zločesta i socijalno posve neosjetljiva udara po džepovima siromašnih Hrvata.

Tako Bandić odluku Vlade o kupnji cijele ergele novih auta komentira riječima: mogu ja i kočijom. I sve tako Bandić popuje i štiti svoje Zagrepčane od goropadne Vlade i pazi na svaku njihovu kunu kao na oči u glavi.

I onda mu dnevne novine jedan dan upropaste trud. Objaviše tako da Grad Zagreb naručuje novi vozni park za deset milijuna kuna! I ne samo to nego se traže sportski auspusi, otvori na krovu automobila, krem kožnata sjedala...

Naknadno se otkriva da Bandić aute naručuje za svoje zamjenice, pa za gradske urede i za Gradsku skupštinu. Naravno, ne mislimo da se gradski oci trebaju voziti u starim kramama, ali zahtijevamo racionalnost i skromnost. Kao kad auto kupuju za svoje pare!

>>Gradonačelnik Bandić kupuje nova vozila za 8 milijuna kuna

>>Istražili smo državni vozni park: 8081 automobil plaćaju svi građani

Komentara 13

SI
Sinnsinn
14:52 09.03.2014.

treba li ovog lika uopće komentirati? teški populist koji se uvijek od nezgodnih i neugodnih pitanja izvuče floskulama i tobožnjom žurbom jer "ide delati".

KA
kalinovac
17:14 09.03.2014.

Tko su ti ljudi koji biraju ovakve arogante političare?

IS
Isabela
17:46 09.03.2014.

U normalnoj drzavi on ne bi mogao biti predsjednik mjesne zajednice, a kamoli gradonacelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije