Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knin

Vojska od danas organizirano uništava eksplozivne naprave

mine
Duško Jaramaz/Pixsell
03.11.2014.
u 08:54

Akcija će trajati do 30. studenog

Na području vojno skladišnog kompleksa (VSK) "Pađene" Knin, od danas do 30. studenoga 2014. godine pripadnici Zapovjedništva za potporu Oružanih snaga RH provest će svakodnevno organizirano uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava (UbS), pronađenih prilikom pirotehničkog pregleda i razminiranja VSK "Pađene" Knin.

Sredstva će bti uništena na mjestu za uništavanje prikupljenog UbS-a, te se uslijed vremenskih utjecaja, posebice vjetra i oblaka, mogu čuti pojačane eksplozije (detonacije).

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi se iz sigurnosnih razloga neće provoditi.

Uništavanje se provodi sukladno postojećim propisima, standardima i odobrenim procedurama, koje su usklađene sa zakonskim propisima iz područja zaštite okoliša.

>> Počelo čišćenje minski sumnjivih područja u općini Okučani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije