Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoren čvor na autocesti

Počelo čišćenje minski sumnjivih područja u općini Okučani

mine
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.10.2014.
u 09:03

Tijekom razminiranja na autocesti A3 Bregana-Lipovac svakodnevno će se od 8 do 17 sati zatvarati izlazak i ulazak na čvoru Okučan

U općini Okučani započelo je razminiranje minski sumnjivih područja. U Brodsko-posavskoj županiji minama su zagađena 16,72 četvorna kilometra površine, od čega polovica (8,11 km) otpada na Okučane. Dosad je razminirano 17,3 četvornih kilometara, na što je utrošeno 135,8 milijuna kuna. Od 1998. godine do danas na tom je području smrtno je stradalo 55 osoba.

Tijekom razminiranja na autocesti A3 Bregana-Lipovac svakodnevno će se od 8 do 17 sati zatvarati izlazak i ulazak na čvoru Okučani.

Radovi bi trebali završiti do 14. studenog.

>> Lasinja i Ogulin u 2015. bez mina, u županiji sumnjivo još 58 četvornih kilometara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije