Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ GRAĐANIMA
Povratak na članak

Vojska na ulicama: Saniraju štetu, pomažu u preseljenju inkubatora...

Ministar Krstičević dao nalog za angažman Hrvatske vojske u pomoći gradu Zagrebu

Komentari 8

DI
Diosiario
12:47 22.03.2020.

Vidim, sad kad je kriza zbog oba teška uzroka i kad je teško i kad se vidi tko je kakav pomaže HV ali i BBB, Torcida i ostale navijačke skupine, Crkva i katoličke humanitarne udruge i ostali koji su tradicionalno na meti onih kojih sad nema nigdje a koji nam u mirna vremena dociraju o humanitarnom radu, ljudskim pravima i slično. Ne vidim nigdje ni GONG ni GOLjP ni BABE ni žabe ni lgbt ni ostale koji očito nisu organizirani pomoći ljudima u nevolji ali su zato jako dobro organizirani kad treba napadati sve što je normalno i promovirati sve što je nenormalno

VL
LM
L.marija
11:21 22.03.2020.

Nisi dobronamjeran.Vojska je organizirana struktura i može brzo i učinkovito odgovoriti na nepredviđene situacije svugdje u svijetu. pa tako i kod nas.

VL
DD
De der
11:40 22.03.2020.

Ovu kriznu situaciju samo može rješiti vojska zajedno sa policijom, civilnom zaštitom i specijalnim jedinicama za antibiološku borbu, ako ih imamo. Podići svu vojsku i rezervni sastav, inače će izmaknuti kontroli. Imamo li stručnjake za upravljanje kriznim situacijama ili imamo samo praznu priču političara? Nesreća na nesreću.

VL
TO
Tomisl
13:09 22.03.2020.

Svaka cast nasoj Vladi , ministrima ,ustanovama i organizacijama od pocetka ove krize redovito objestava narod o situaciji. U ovoj bogatoj i naprednoj Njemackoj ih nigdje nema.

VL
Avatar TamiFlu
TamiFlu
13:08 22.03.2020.

Ooet se elite i petokolonasi skrivaju, a u prvim redovima, kao i uvijek..sve znamo.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:46 22.03.2020.

časnici zašto vam vojnici stoje u većoj grupi bez razmaka potpuno nepotrebno.. imate li zapovjedi ili ne?

VL
PR
Prat
07:33 23.03.2020.

Ja sam mjesto vojske očekivao babe, udrugu iskorak nakorak i prekorak..halter, treger i dildo..manjince..ugrožene,zgrožene i preplašene..šta je sad ovo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.