Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Su-27

Vojni avion srušio se u Ukrajini, poginuo pilot

Su-27
Foto: Wikimedia Commons/користувач:Вєталь
15.12.2018.
u 16:58

Dana 16. listopada vojni zrakoplov istoga tipa srušio se u susjednoj regiji za vrijeme zajedničkih vojnih vježbi po nazivom "Clear Sky 2018."

Pilot vojnog zrakoplova tipa Su-27 poginuo je tijekom rutinske vježbe kad se avion srušio u središtu Ukrajine, što je druga slična nesreća u posljednja dva mjeseca u zemlji, izvijestila je ukrajinska vojska. 

"Zrakoplov se srušio u području Žitomiršine za vrijeme slijetanja nakon rutinske vježbe", objavilo je na Facebooku zapovjedništvo ukrajinskih zrakoplovnih snaga. 

"Pilot zrakoplova je poginuo. Okolnosti nesreće još se istražuju", objavio je isti izvor. 

Dana 16. listopada vojni zrakoplov istoga tipa srušio se u susjednoj regiji za vrijeme zajedničkih vojnih vježbi po nazivom "Clear Sky 2018.", pri čemu su smrtno stradala dvojica pilota, Ukrajinac i Amerikanac. 

Pogledajte video o vojnom avionu F-35:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar oxi
oxi
17:41 15.12.2018.

Kako su krenuli padati stvarno će biti "Clear Sky".

OK
okvarbudovič
17:11 15.12.2018.

jedan manje.

Avatar superadresa
superadresa
20:02 15.12.2018.

krenulo ukrajincima otkako žele zapad biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije