Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putnici šokirani

Posada u avionu pronašla ljudsko srce

Foto: Getty Images
14.12.2018.
u 09:58

Southwest Airlines je objavio da je srce prevezeno iz Kalifornije u Seattle gdje je trebalo završiti u bolnici kako bi se iskoristili srčani zalisci

Zrakoplov tvrtke Southwest na letu iz Seattlea za Dallas morao se vratiti nakon što je posada zrakoplova otkrila ostavljeno srce za transplantaciju, prenijeli su američki mediji.

Southwest Airlines je objavio da je srce prevezeno iz Kalifornije u Seattle gdje je trebalo završiti u bolnici kako bi se iskoristili srčani zalisci. No nikad nije iskrcano i to je otkriveno kad je zrakoplov bio gotovo na pola puta do Dallasa. Slučaj se zbio u nedjelju.

Putnici su bili šokirani kad ih je pilot obavijestio da se zrakoplov, nakon što je preletio 950 od planiranih 2500 kilometara, mora vratiti u luku polaska. Let je ukupno trajao tri sata.

Liječnik koji je bio među putnicima kazao je za Seattle Times da se radi o "strašnom slučaju ogromne neodgovornosti".

Prema navodima stručnjaka srce je ipak u roku u kojemu se može iskoristiti stiglo u bolnicu.

>> Pogledajte video o misterioznim ljudima i saznajte tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije