Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ustav
Povratak na članak

Vojna parada Putinu je samo uvod u ključni referendum

Tjedan dana nakon današnjeg mimohoda vojske u čast 1945., Rusi odlučuju hoće li Putin na vlasti biti do 2036.

Komentari 1

SI
sisavac
11:41 24.06.2020.

putin nije rekao da će se opet kandidirati. nije rekao n ida neće. a što i može reći? možda se sutra ne probudi. što ovi naši dušebrižnici ne vele da se radi o malo većoj izmjeni ustava, koji je još od jeljcina (znate ga, postao je pijanac kad se pobunio na američke akcije po svijetu. do onda je bio dobričina...). ovim izmjenama ustava se velik dio prave vlasti vraća u parlament, pa će i posebno vlada imati puno više toga za odlučivati i biti direktno odgovorni. ovo je samo znak da se rusija pretvara u jednu široku demokraciju, nakon, moramo priznati, potrebne čvrste ruke stabiliziranja giganta nakon što se strovalio u grabu bez dna, vjerujući slijepo zapadu i 'prijateljima' u svemu. rusi se probudili, osvijestili, vidjeli što im rade 'prijatelji' i počeli se dizati na noge. otud sva ljutnja sa zapada, sankcije, uvrede, blokade. iz rusije se više ne mogu izvlačiti puste milijarde. rusija je prevelika i preznačajna da bi se samo tako mogla urušavati. ona je višenacionalna i multikulturna, sa više religija, zemlja, koja uspijeva zadržati dobre odnose sa svima. nema ona problema tko i što s kime trguje, al itekako se brine o oružju uz svoje granice. malo su je previše puta u povijesti napadali. manite se vi rusa, oni vam nisu problem ni prijetnja, s njima možete i trebate surađivati, oni vas nikad nisu ucjenjivali i prijetili vam kao 'prijatelj'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.