Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vojkovića će uskoro smijeniti Darinko i Jadranka Kosor

Hrvoje Vojković
Boris Ščitar
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
30.01.2010.
u 18:01

Na sastanku je tema predsjednika Uprave Croatia osiguranja načeta kroz izvještaj predsjednika HSLS-u o zbivanjima unatrag deset dana, odnosno od trenutka kada je Večernji list objavio Kosorovu izjavu kako je Vojković priprijetio premijerki Jadranki Kosor.

Hrvoje Vojković će uskoro na sastanku Središnjeg odbora HSLS-a biti suspendiran s mjesta u Predsjedništvu HSLS-a, neslužbeno se doznaje nakon sastanka predsjednika županijskih organizacija te stranke s predsjednikom Darinkom Kosorom. Kosor je, neslužbeno se doznaje, jučer dobio jednoglasnu potporu za politiku kojom upravlja strankom.

Na sastanku je tema predsjednika Uprave Croatia osiguranja načeta kroz izvještaj predsjednika HSLS-u o zbivanjima unatrag deset dana, odnosno od trenutka kada je Večernji list objavio Kosorovu izjavu kako je Vojković priprijetio premijerki Jadranki Kosor. Podršku Kosoru dobri poznavatelji situacije u HSLS-u čitaju kao podršku smjeni Vojkovića koja će se formalno dogoditi na Središnjem vijeću, najvišem tijelu te stranke.

- Na sastanku su bili županijski stranački čelnici koji nemaju nikakve ovlasti smjenjivati i suspendirati bilo kojeg člana Predsjedništva. Na sastanku je tek Darinko Kosor dobio mandat da nastavi onako kako je počeo - kazao je jedan od sudionika sastanka. Nakon smjene u stranci, govori se već nekoliko dana, u četvrtak će uslijediti smjena s mjesta predsjednika Uprave Croatia osiguranja.

Premijerka Jadranka Kosor za razgovor o tome s predsjednikom HSLS-a imat će priliku u srijedu u Dubrovniku. Ako se to dogodi, to će biti neizravna potvrda da je Vojković premijerki ipak slao nekakvu poruku koja se može protumačiti kao prijetnja ili u najmanju ruku ucjena. Naime, premijerka je oštro demantirala bilo kakve prijetnje i ustvrdila da državna osiguravateljska tvrtka posluje dobro. Čak je u jednoj situaciji upitana za smjenu Vojkovića istaknula kakoga je Tuzlanski list nagradio prinanjem za najboljeg menadžera u regiji.

Komentara 43

MM
Mladen Miletić
18:23 30.01.2010.

Naučili su ga da nema nedodirljivih osim Glavaša !

MA
maksma
18:24 30.01.2010.

Sto ocekivati od blijede strankice koja je jos blijedja dolakom pederka Kosora. Jadno !

MM
Mladen Miletić
18:22 30.01.2010.

Bolesno ili bolesno lažljivo društvo Hrvata koji eto tako postupaju prema čovjeku koji je dobio istu nagradu ravni PREMIJERKI; željeznoj ( ne hrđavoj Lady !) raspuštenici gospoji haračici... Likvidacija od strane dobrih Kosor -Hrvata jednog super Hrvata koji nije nedodirljiviirljivi i ne prijeti Kosorima ; Treba vjerovatri političarima jel nekada se dogodi da se stekne dojam ka da hoče; ali ipask na kraju ostaje zna se... Likvidacija nepodobnih super i nagrađenih u TUZLI Hrvata koji neprijete više ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije