Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon presude

Šešelj na Twitteru likovao pa pisao i hrvatskoj predsjednici: 'Dolazim u službeni posjet'

31.03.2016.
u 12:08

Šešelj je danas na Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju (ICTY) oslobođen po svim točkama optužnice.

– Draga moja Kolinda spremi se, spremi, uskoro ti dolazim u službeni posjet – napisao je vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj na svom Twitter profilu.

Šešelj je, podsjetimo, danas na Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju (ICTY) oslobođen po svim točkama optužnice.

Šešelj je tijekom izricanja presude bio vrlo aktivan na Twitteru pa je tako pisao da ga presuda ne zanima jer se sprema za "miting u Pančevu".

– Haag mene može samo ubiti, a onda će se i moj grob boriti protiv njega! Živjela Velika Srbija! – napisao je Šešelj na Twitteru.

>> Vojislav Šešelj oslobođen po svim točkama optužnice!

Komentara 67

GA
galway
12:27 31.03.2016.

Koga briga za njegove komentare? On je za nas zločinac, za to nam haag nije potreban.

A1
Ante_1964
12:24 31.03.2016.

hehehe,eto sad Vučiću problema hehehe,u posjet HR neće nikad doći a kamo li službeno,probleme taj ubogi debeljko može raditi samo Srbiji

DU
Deleted user
12:36 31.03.2016.

hahhahaha - dođi, dođi! a što se tiče "vevike svbije", ako me oči ne varaju, sve je manja i manja, ćosavi vožde!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije