Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vojislav Koštunica: Srbija mora EU jasno reći da ne postoji susjedno Kosovo

tadic
afp
27.02.2010.
u 17:15

- Sadašnja je vlast bez odobrenja Skupštine Srbije prihvatila Euleks i potpisala sporazum o priznavanju granica Kosova - rekao je Koštunica.

BEOGRAD - Dužnosnici europskih država iz dana u dan priopčavaju kako je došlo vrijeme da se Srbiji i javno postavi uvjet da mora sa Kosovom i Metohijom započeti suradnju kao sa susjednom državom - rekao je Vojislav Koštunica, bivši premijer Srbije i predsjednik DSS-a, prenosi popodne B92.

Dodao je da je "besmisleno što vlast i dalje pokušava kriti istinu od naroda, jer je prošle vrijeme obmanjivanja".

-  Vlast ne bi nipošto smjela bez suglasnosti Skupštine Srbije, upustiti se u pregovore o novim sporazumima, a posebno ne o uspostavljanju dobrosusjedskih odnosa sa Kosovom - rekao je Koštunica i ponovio da je "sadašnja vlast bez odobrenja Skupštine Srbije prihvatila Euleks i potpisala sporazum o priznavanju granica Kosova " te istaknuo kako je "neprihvatljivo da republički parlament nijednom nije raspravljao o južnoj
pokrajini".

Ključne riječi

Komentara 475

PO
poirot
21:32 27.02.2010.

xx71_05 Baš tako.Ali svetinja je svetinja i od boga iskušavana.A znaš onu,sunce i kroz blato prođe pa se ne isprlja

PO
poirot
21:49 27.02.2010.

morituriite Srpski tenkovi su se povlačili na granice naroda koji nisu hteli izaći iz YU

OB
-obrisani-
18:07 27.02.2010.

Nikada ne zaboravimo, da se ovaj Kostunjavi ponosno slikao s puskom u ruci na planini iznad opkoljenog, gladnog, unistenog Sarajeva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije