Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogao odoljeti

Vodoinstalater objavio fotografiju ove seksi igračke iz kupaonice svoje klijentice pa dobio otkaz

kupaonica
Foto: Facebook
24.02.2017.
u 17:15

Muškarac je fotografiju objavio u zatvorenoj Facebook grupi za muškarce, no ona je ipak došla do vlasnice kupaonice

Majstori bi trebali biti kao i liječnici ili pak svećenici, ono što im klijenti otkriju, slučajno ili namjerno, ne smiju dijeliti dalje. Pogotovo kada vam danima budu u kući u kojoj mogu otkriti vaše najprljavije tajne.

Uvjerio se u to i jedan vodoinstalater koji je zbog 'zabadanja nosa u tuđe stvari' dobio otkaz. On je tako u kupaonici svoje mušterije vidio seksi igračku koja je visila iznad kade. Sve bi prošlo u redu da se samo nasmijao viđenom, ispričao kolegama i nastavio raditi svoj posao. No, on je umjesto toga igračku fotografirao i objavio u jednoj zatvorenoj Facebook grupi za muškarce koja broji čak 200.000 članova.

Jedan od članova je fotografiju zatim proslijedio svojoj prijateljici koja ju je pak objavila u drugoj Facebook grupi, ali za žene, a u kojoj se 170.000 članica. Među članicama bila je i vlasnica kupaonice, ali i seksi igračke s fotografije.

Ona je odmah kontaktirala šefa tvrtke koja je poslala vodoinstalatera u njezinu kuću, a on je nakon toga, očekivano, ostao bez posla.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Vidite li na ovoj fotografiji treću osobu? Pokušajte otkriti u 3 sekunde

Komentara 11

SB
sbb
21:39 24.02.2017.

Izgleda kao stazicev nos.

DU
Deleted user
23:17 24.02.2017.

dal ga ima svaka zena ili muskarac nema ni veze ali da zena koja pozove vodoinstalatera da joj radi u kupaonici i ostavi gumenu kajlu na zidu ?, je biga. I sada to je normalnije nego da majstor baci malolo sale sa strane onako cisto ljudski. pa nije joj objavio adresu i sliku. moja je majka ocistila kucu ,skuhala kavu i poslala me po bocu konjaka da se nadje kad dolazi majstor a ne ostavila gumeni k urac na stolu umjesto cvijeca.

BL
bljak007
20:23 24.02.2017.

Samo nekulturan majstor priča kod koga radi, što radi, što je vidio, ili čuo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije